
Gurmaniški kepti persikai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | persikai |
100 gramų | pelėsinis sūris |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Persikus perpjaukite pusiau, šiek tiek išskobkite vidų ir įdėkite gabalėlį sviesto.
2.
Persikus dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.
3.
Ištraukite persikus, uždėkite sūrio (nemėgstantiems pelėsinio sūrio galima jį pakeisti varške, sumaišyta su grietine ir cukrumi) ir dėkite atgal į orkaitę 10 min.
4.
Keptuvėje pakepinkite graikinius riešutus. Ištraukite persikus, palikite atvėsti. Apibarstykite riešutais ir skanaukite!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Keptos krevetės
-
Apkeptas sūris
-
Brusketa
-
Uždara pica
-
Sūrio lazdelės
-
Įdarytos bulvės
-
Tuno pica
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Agurkinė
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Grilintas camembertas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Karštos bandelės
-
Šokoladinės braškės
-
Krevetės šoninės patale
Gurmaniški kepti persikai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Persikai,
6 vienetai -
Pelėsinis sūris,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Giedrė
Gaminimo eiga:
Persikus perpjaukite pusiau, šiek tiek išskobkite vidų ir įdėkite gabalėlį sviesto.
Persikus dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.
Ištraukite persikus, uždėkite sūrio (nemėgstantiems pelėsinio sūrio galima jį pakeisti varške, sumaišyta su grietine ir cukrumi) ir dėkite atgal į orkaitę 10 min.
Keptuvėje pakepinkite graikinius riešutus. Ištraukite persikus, palikite atvėsti. Apibarstykite riešutais ir skanaukite!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...