
Įdarytos dešrelės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
9 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūną ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Dešreles įpjauname per vidurį išilgai.Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, pakepiname svogūną, tada suberiame pievagrybius, įberiame baziliko, druskos, pipiriukų ir pakepiname. Išjungiame viryklę ir sudedame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome. Įdaro pridedame į dešreles. Galima ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius arba užpilti pomidorų padažo. Tada dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Užkandėlė su šonine
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Sulekta Speltos pica
-
Suvyniotos dešrelės
-
Kibinai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Tobulas mėsainis
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Tuno pica
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Čeburekai su grybais
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Kibinai
-
Omleto keksiukai
Įdarytos dešrelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės, pieniškos,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
9 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Dešreles įpjauname per vidurį išilgai.Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, pakepiname svogūną, tada suberiame pievagrybius, įberiame baziliko, druskos, pipiriukų ir pakepiname. Išjungiame viryklę ir sudedame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome. Įdaro pridedame į dešreles. Galima ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius arba užpilti pomidorų padažo. Tada dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-23 20:14
:parselis: :jee:
-
fre
2010-08-09 00:00
skaniaia atrodo :P
-
indre
2009-05-12 11:29
turetu but lb skanu :super:
-
Linksmute
2009-04-09 18:39
:bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...