Vištienos file užkandis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | vištiena (file) |
| 1 pundelis | bazilikas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai (čili, malti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filę supjaustyti pailgais gabaleliais. Svogūną supjaustyti smulkiai. Baziliką suplėšyti.
2.
Keptuvėje apkepti svogūną, pridėti filę ir kepti po dangčiu apie 10 minučių. Pridėti grietinėlės, gardinti druska, pipirais, čili pipirais. troškinti apie 7 minutes. Pridėti baziliką, pamaišyti, užgesinti ugnį ir palaikyti po dangčiu 5 minutes. Tiekti su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Hamburgeris
-
Apkeptas sūris
-
Krevetės šoninės patale
-
Picos - ricos
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Karališkos krevetės
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Kepta duona su padažu
-
Buritos (burritos)
-
Pica
-
Pomidorų mėsainis
-
Paprikų suktinukai
-
Obuoliai skarelėse
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Karališki pusryčiai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Sauliaus kibinai
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
Vištienos file užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
300 gramų -
Bazilikas,
1 pundelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Pipirai, čili, malti,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę supjaustyti pailgais gabaleliais. Svogūną supjaustyti smulkiai. Baziliką suplėšyti.
Keptuvėje apkepti svogūną, pridėti filę ir kepti po dangčiu apie 10 minučių. Pridėti grietinėlės, gardinti druska, pipirais, čili pipirais. troškinti apie 7 minutes. Pridėti baziliką, pamaišyti, užgesinti ugnį ir palaikyti po dangčiu 5 minutes. Tiekti su duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
