
Kibinai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietiniai miltai | |
250 gramų | sviestas | |
100 gramų | grietinė | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
Įdarui: | ||
500 gramų | kiauliena | |
120 gramų | svogūnai | |
75 gramai | sviestas | |
30 gramų | vanduo | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Aptepimui: | ||
šiek tiek | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš miltų, sviesto kapojame tešlą, dedame kiaušinius ir grietinę, gerai suminkome ir įdedame į šaldytuvą 2 val. Kiaulieną smulkiai supjaustome, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, sviestą, prieskonius ir gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome gabalais. Ant kiekvieno gabalo dedame įdarą ir kraštus užspaudžiame virvute. Kibinus aptepame išplaktu kiaušiniu, dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame apie 40 min. 200°C temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grilintas camembertas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Užkandukai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Karališki pusryčiai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Bulviniai pyragėliai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Omleto keksiukai
-
Cukinijos lazdeles
-
Švelnūs suktinukai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Lašišos vėrinukai
-
Šokoladinės braškės
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Kibinai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
120 gramų -
Sviestas,
75 gramai -
Vanduo,
30 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Kiaušiniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, sviesto kapojame tešlą, dedame kiaušinius ir grietinę, gerai suminkome ir įdedame į šaldytuvą 2 val. Kiaulieną smulkiai supjaustome, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, sviestą, prieskonius ir gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome gabalais. Ant kiekvieno gabalo dedame įdarą ir kraštus užspaudžiame virvute. Kibinus aptepame išplaktu kiaušiniu, dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame apie 40 min. 200°C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...