Išimkite paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį ar truputį ilgiau palaikykite kambario temperatūroje, kad ji atšiltų.
Truputį pakočiokite.
Užtepkite mėgstamo pomidorų padažo ir šaukštu ar mentele tolygiai paskirstykite per visą tešlos lakštą, kraštus palikite sausus.

Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
Porcijų skaičius:
18
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
2 lapai | tešla (bemielė sluoksniuota) |
2 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) |
30 gramų | saliamis (karštai rūkytas) |
40 gramų | sūris (kietasis tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Saliamį supjaustykite smulkiais šiaudeliais, o kietąjį sūrį sutarkuokite arba, jei jau pirkote sutarkuotą, tai dar geriau, tereiks užbarstyti.
3.
Dabar rūpestingai suvyniokite tešlą su visais gėriais į ritinėlį ir užlipinkite kraštus, kad laikytųsi.
Supjaustykite maždaug 1-1,5 cm storio gabalėliais.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C.
Pašaukite suktinukus ir kepkite 15-20 minučių. Skanaus :)
Supjaustykite maždaug 1-1,5 cm storio gabalėliais.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C.
Pašaukite suktinukus ir kepkite 15-20 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Šokoladinės braškės
-
Obuoliai skarelėse
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Cukinijos lazdeles
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Užkandukai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdarytos bulvės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 18
-
Tešla, bemielė sluoksniuota,
2 lapai -
Padažas, pomidorų,
2 valgomieji šaukštai -
Saliamis, karštai rūkytas,
30 gramų -
Sūris, kietasis tarkuotas,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimkite paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį ar truputį ilgiau palaikykite kambario temperatūroje, kad ji atšiltų.
Truputį pakočiokite.
Užtepkite mėgstamo pomidorų padažo ir šaukštu ar mentele tolygiai paskirstykite per visą tešlos lakštą, kraštus palikite sausus.Saliamį supjaustykite smulkiais šiaudeliais, o kietąjį sūrį sutarkuokite arba, jei jau pirkote sutarkuotą, tai dar geriau, tereiks užbarstyti.
Dabar rūpestingai suvyniokite tešlą su visais gėriais į ritinėlį ir užlipinkite kraštus, kad laikytųsi.
Supjaustykite maždaug 1-1,5 cm storio gabalėliais.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C.
Pašaukite suktinukus ir kepkite 15-20 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...