
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų | pievagrybiai |
200 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
1 sauja | petražolės |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybių vidinę pusę ištepkite garstyčiomis.
2.
Varškę, pelėsinį sūrį dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute, įtarkuokite česnako, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite.
3.
Gauta mase įdarykite pievagrybių kepurėles.
4.
Kepkite orkaitėje 15-20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Paprikų laiveliai
-
Vaisių buketas
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Įdarytos bulvės
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Užkanda "Lelijos"
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Įdaryti agurkai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Įdaryti burokėliai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai,
400 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų -
Petražolės,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybių vidinę pusę ištepkite garstyčiomis.
Varškę, pelėsinį sūrį dėkite į dubenį ir sutrinkite šakute, įtarkuokite česnako, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite.
Gauta mase įdarykite pievagrybių kepurėles.
Kepkite orkaitėje 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rūta
2019-03-15 12:31
Kokioje temperatūroje kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...