Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | kalakutiena (blauzdelės) |
400 gramų | šaukšteliai |
1 pundelis | krapai |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
1 arbatinis šaukštelis | sirupas (karamelinis auksaspalvis) |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kalakutieną išvirti kartu su druska bei pipirais. Krapus, aitriąja papriką bei išvirusi mėsą trintuvu iki vientisos masės. Pridėti grietinės bei sirupą ir dar karta gerai sutrinti. Į kiekvieną "Laima Canape" šaukštelį pridėti mėsos masės. Ant petražolėmis papuoštą lėkštę dėti įdarytus šaukštelius. Ant viršau galima pridėti po lašelį majonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Kiaušinių krepšeliai
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Vaisių buketas
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Kiaušiniai - laiveliai
- Įdaryti burokėliai
- Paprikos užkandėlė su varške
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Įdaryti pomidorai
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Įdaryti pievagrybiai
- Paprikų laiveliai
- Krepšeliai su grybais
- Įdaryti svogūnai itališkai
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kalakutiena, blauzdelės,
400 gramų -
Šaukšteliai,
400 gramų -
Krapai,
1 pundelis -
Aitrioji paprika,
2 vienetai -
Sirupas, karamelinis auksaspalvis,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutieną išvirti kartu su druska bei pipirais. Krapus, aitriąja papriką bei išvirusi mėsą trintuvu iki vientisos masės. Pridėti grietinės bei sirupą ir dar karta gerai sutrinti. Į kiekvieną "Laima Canape" šaukštelį pridėti mėsos masės. Ant petražolėmis papuoštą lėkštę dėti įdarytus šaukštelius. Ant viršau galima pridėti po lašelį majonezo.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Hpgojhohhuiuyyjj hi ughjmnhnkkjj
2017-04-02 15:13
As Mfdmthifo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...