
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto | paprika (raudona) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | žirniai (maža skardinė) |
8 vienetai | dešra (daktariška, griežinėliai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Įdaryti agurkai
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Šventiniai krepšeliai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Įdarytos bulvės
-
Nesaldūs keksiukai
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Krepšeliai su grybais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Kiaušiniai - laiveliai
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, raudona,
0.5 vieneto -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, maža skardinė,
1 vienetas -
Dešra, daktariška, griežinėliai,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...