Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto | paprika (raudona) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | žirniai (maža skardinė) |
8 vienetai | dešra (daktariška, griežinėliai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti pievagrybiai
- Šventiniai krepšeliai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Nesaldūs keksiukai
- Įdarytos bulvės
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Įdaryti agurkai
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Kiaušiniai - laiveliai
- Vaisių buketas
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Užkanda "Lelijos"
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Krepšeliai su grybais
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, raudona,
0.5 vieneto -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, maža skardinė,
1 vienetas -
Dešra, daktariška, griežinėliai,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...