
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto | paprika (raudona) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | žirniai (maža skardinė) |
8 vienetai | dešra (daktariška, griežinėliai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Antikvaras“
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Užkanda "Lelijos"
-
Krepšeliai su grybais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Įdaryti burokėliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Įdarytos bulvės
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Paprikų laiveliai
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Nesaldūs keksiukai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Žuvis apelsinų puodelyje
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, raudona,
0.5 vieneto -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, maža skardinė,
1 vienetas -
Dešra, daktariška, griežinėliai,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...