
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto | paprika (raudona) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | žirniai (maža skardinė) |
8 vienetai | dešra (daktariška, griežinėliai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Nesaldūs keksiukai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Užkanda "Lelijos"
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Šventiniai krepšeliai
-
Vaisių buketas
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Krepšeliai su grybais
-
Įdarytos bulvės
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, raudona,
0.5 vieneto -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, maža skardinė,
1 vienetas -
Dešra, daktariška, griežinėliai,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...