
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 pakelis | šulinėliai (šaldytos sluoksniuotos tešlos) |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai |
20 gramų | krapai |
20 gramų | ikrai (juodi) |
30 gramų | krevetės |
10 gramų | petražolės (lapeliai) |
10 gramų | ridikėliai (daiginti, lapiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šaldytus sluoksniuotos tešlos šulinėlius palikti kambario temperatūroje kad atšiltų. Atšilusius patepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 12-15 min. 180°C temp. kaitrumo orkaitėje.
2.
Įdarui paruošti pikantišką mišrainę - sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.
3.
Įdaru pripildyti iškeptus ir atvėsusius šulinėlius, papuošti ikrais, virtomis krevetėmis ir žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Krepšeliai su grybais
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Įdaryti burokėliai
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Įdaryti pomidorai
-
Šventiniai krepšeliai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Vaisių buketas
-
Įdarytos bulvės
-
Salotos „Antikvaras“
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Šulinėliai, šaldytos sluoksniuotos tešlos,
1 pakelis -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Krapai,
20 gramų -
Ikrai, juodi,
20 gramų -
Krevetės,
30 gramų -
Petražolės, lapeliai,
10 gramų -
Ridikėliai, daiginti, lapiniai,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus sluoksniuotos tešlos šulinėlius palikti kambario temperatūroje kad atšiltų. Atšilusius patepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 12-15 min. 180°C temp. kaitrumo orkaitėje.
Įdarui paruošti pikantišką mišrainę - sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.
Įdaru pripildyti iškeptus ir atvėsusius šulinėlius, papuošti ikrais, virtomis krevetėmis ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...