Įdaryti svogūnai itališkai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | bandelės |
6 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
50 gramų | margarinas |
30 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kumpis smulkiai supjaustomas, sumaišomas su mirkyta bei sumaigyta bandele. Iš įdarymui skirtų svogūnų galvučių vidaus išimami lakšteliai, jie smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kiaušiniu, petražolėmis bei sūriu, druska ir pipirais. Šio įdaro prikimšti svogūnai sudedami į aliejumi išteptą puodą, apipilami su svieste pakepintu cukraus uždaru, praskiestu mėsos sultiniu, ir 40 min. troškinami.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Paprikų laiveliai
- Salotos „Antikvaras“
- Paprikos užkandėlė su varške
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Užkanda "Lelijos"
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Šventiniai krepšeliai
- Vaisių buketas
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti pievagrybiai
- Įdaryti burokėliai
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Įdaryti svogūnai itališkai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Bandelės,
1 vienetas -
Svogūnai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
50 gramų -
Cukrus,
30 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpis smulkiai supjaustomas, sumaišomas su mirkyta bei sumaigyta bandele. Iš įdarymui skirtų svogūnų galvučių vidaus išimami lakšteliai, jie smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kiaušiniu, petražolėmis bei sūriu, druska ir pipirais. Šio įdaro prikimšti svogūnai sudedami į aliejumi išteptą puodą, apipilami su svieste pakepintu cukraus uždaru, praskiestu mėsos sultiniu, ir 40 min. troškinami.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Pffff
2014-12-23 18:02
Wow, labai "išsamus" receptas. O tai kur keliauja kumpis su bandele? Ciucikui ar kisikui? Nenustebčiau jei paaiškėtų, kad tas kumpis ir kiaušinis turi būti dar ir virti... O norėjosi pabandyti... Tokiam rizikingam patiekalui reikia itin išsamaus recepto... Nerizikuosiu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...