Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 12 vienetų | pievagrybiai |
| 120 gramų | morkos |
| 30 gramų | česnakas |
| 60 gramų | dešra (chorizzo ) |
| 60 gramų | sūris |
| 50 gramų | majonezas |
| 1 gramas | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
2.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
4.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
5.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai krepšeliai
-
Vaisių buketas
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Salotos „Antikvaras“
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Krepšeliai su grybais
-
Įdarytos bulvės
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Paprikų laiveliai
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
12 vienetų -
Morkos,
120 gramų -
Česnakas,
30 gramų -
Dešra, chorizzo ,
60 gramų -
Sūris,
60 gramų -
Majonezas,
50 gramų -
Džiovintas raudonėlis,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2014-12-13 10:34
as irgi toki darau bet tik su farsu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
