
Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | pievagrybiai |
120 gramų | morkos |
30 gramų | česnakas |
60 gramų | dešra (chorizzo ) |
60 gramų | sūris |
50 gramų | majonezas |
1 gramas | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
2.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
4.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
5.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Šventiniai krepšeliai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Įdarytos bulvės
-
Įdaryti burokėliai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Įdaryti agurkai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Paprikų laiveliai
-
Vaisių buketas
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Užkanda "Lelijos"
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
12 vienetų -
Morkos,
120 gramų -
Česnakas,
30 gramų -
Dešra, chorizzo ,
60 gramų -
Sūris,
60 gramų -
Majonezas,
50 gramų -
Džiovintas raudonėlis,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2014-12-13 10:34
as irgi toki darau bet tik su farsu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...