
Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | pievagrybiai |
120 gramų | morkos |
30 gramų | česnakas |
60 gramų | dešra (chorizzo ) |
60 gramų | sūris |
50 gramų | majonezas |
1 gramas | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
2.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
4.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
5.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Nesaldūs keksiukai
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Vaisių buketas
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Įdaryti agurkai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Krepšeliai su grybais
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Įdaryti burokėliai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Šventiniai krepšeliai
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
12 vienetų -
Morkos,
120 gramų -
Česnakas,
30 gramų -
Dešra, chorizzo ,
60 gramų -
Sūris,
60 gramų -
Majonezas,
50 gramų -
Džiovintas raudonėlis,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2014-12-13 10:34
as irgi toki darau bet tik su farsu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...