
Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Bulviniai traškučiai
-
Vištos spurgos
-
Čeburėkai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Greitas užkandis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Įdarytos dešrelės
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Hamburgeris
-
Įdaryti pomidorai
-
Čeburekai su grybais
-
Kibinai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Žvynabudės muštiniai
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Sūrio piršteliai
-
Brusketa
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...