Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karaimų kibinai
- Krabų lazdelės tešloje
- Migdoliniai kotletėliai
- Sumuštiniai su sūriu
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Uždara pica
- Žirnių ankščių užkandis
- Suvyniotos dešrelės
- Sumuštinukai su obuoliais
- Girti čeburėkai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Kibinai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Čeburekai su grybais
- Suktukai su varške
- Pusryčiai puodelyje
- Piršteliai su aguonomis
- Vegetariškos picutės
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...