
Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazdelės su sūriu
-
Gėlytės
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kibinai
-
Sauliaus kibinai
-
Skrebučiai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Suktukai su varške
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Čeburėkai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Buritos (burritos)
-
Keptas sūris
-
Vasariškas omletas
-
Žemaičių blynai su grybais
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...