Bulviniai traškučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suktukai su varške
- Pievagrybių garnyras
- Omletas
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- VILIUKO sumuštiniai
- Gurmaniški kepti persikai
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Tortilijų suktinukai
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Aštrios krevetės grilyje
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Keptas sūris
- Roterdamo riekelės
- Tuno pica
- Pikantiškos sraigės
- Pyragėliai su kmynais
Bulviniai traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Bulvės
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, Vegeta (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves bulvių skutikliu supjaustyti. Į keptuvę gausiai įpilti aliejaus ir įkaitinti. Kepti aliejuje bulves iki auksinės spalvos ir pabarstyti druska. Jei mėgstate, galima pabarstyti vegetos (bet pilnai pakaks ir druskos).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...