
Vištiena medaus - garstyčių padaže
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | vištiena ((kulšelės)) |
1 stiklinė | padažas (FELIX, medaus - garstyčių) |
6 skiltelės | česnakas |
10 gramų | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.
2.
Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Sauliaus kibinai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Krevetės
-
Gėlytės
-
Pomidorų mėsainis
-
SPELTOS pica
-
Kibinai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Užkandėlė su šonine
-
Ūmėdės padaže
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Vištiena medaus - garstyčių padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Vištiena, (kulšelės),
1 kilogramas -
Padažas, FELIX, medaus - garstyčių,
1 stiklinė -
Česnakas,
6 skiltelės -
Druska,
10 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.
Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...