Vištiena medaus - garstyčių padaže
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | vištiena ((kulšelės)) |
1 stiklinė | padažas (FELIX, medaus - garstyčių) |
6 skiltelės | česnakas |
10 gramų | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.
2.
Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Užkandukai
- Daržovių užkandėlė
- Sumuštinukai su obuoliais
- Užklota pica
- Mumijos
- Karališki pusryčiai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Česnakiniai šonkauliukai
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Migdoliniai kotletėliai
- Keptas lietuviškas sūris
- Kalakutienos kepsneliai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Buritos (burritos)
- Amerikietiški vafliai
- Krabų lazdelių kukuliai
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Hamburgeris
- Egzotiškos Tortilijos
Vištiena medaus - garstyčių padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Vištiena, (kulšelės),
1 kilogramas -
Padažas, FELIX, medaus - garstyčių,
1 stiklinė -
Česnakas,
6 skiltelės -
Druska,
10 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.
Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...