Karamelizuotos ančiukų širdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų | ančių širdelių (arba viščiukų) |
10 vienetų | pistacijos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | austrių padažo |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | maltas kuminas |
šiek tiek | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
2.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
3.
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
5.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios krevetės grilyje
- Skrebučiai su sūriu
- Įdaryti pievagrybiai
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Vegetariškos picutės
- Omleto keksiukai
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Vasariškas omletas
- Pievagrybių garnyras
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Paprikų suktinukai
- Ūmėdės padaže
- Mumijos
- Bulviniai pyragėliai
- Piršteliai su aguonomis
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Keksiukiniai pusryčiai
- Pievagrybiai ant žarijų
Karamelizuotos ančiukų širdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Ančių širdelės, arba viščiukų,
10 vienetų -
Pistacijos,
10 vienetų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Austrių padažas
- Aitrioji paprika
- Maltas kuminas
- Čiobreliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...