
Žvynabudės muštiniai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | grybai (žvynabudės) |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
2.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
3.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
4.
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Velykų belaukiant
-
Įdaryti avokadai
-
Vabaliukai
-
Galva
-
Kepenėlių tortas
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Baltoji trobelė
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sūrio lazdelės
-
Paprikų valtelės
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Silkės užtepėlė
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Užkanda "Braškės"
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
Žvynabudės muštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, žvynabudės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liucija
2016-08-26 23:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...