Nuo senų laikų kopūstus džiovindavo, o po to juos naudodavo aptiekalams, ant jų kepdavo bandas, duoną.
Kopūstų lapus perdurkite storiausioje vietoje ir verkite ant storesnio siūlo, kabinkite ant sausoje vėdinamoje vietoje. Juos galite taip laikyti iki pavasario.
Ant kopūstų lapų krosnyje galima kepti ir labai skanius bulvinius blynus.
Kopūstų lapus galima džiovinti supjausčius juos 3x3 cm kvadratėliais. Tokie supjaustyti ir sudžiovinti kopūstlapiai labai tinka daržovių sriuboms virti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Džiovinti kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kopūstai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos ananase
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Helovyno užkandžiai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Piciukai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Baklažanų suktinukai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Valentino sumuštinukai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Įdaryti obuoliai
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
Džiovinti kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kopūstai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo senų laikų kopūstus džiovindavo, o po to juos naudodavo aptiekalams, ant jų kepdavo bandas, duoną.
Kopūstų lapus perdurkite storiausioje vietoje ir verkite ant storesnio siūlo, kabinkite ant sausoje vėdinamoje vietoje. Juos galite taip laikyti iki pavasario.
Ant kopūstų lapų krosnyje galima kepti ir labai skanius bulvinius blynus.
Kopūstų lapus galima džiovinti supjausčius juos 3x3 cm kvadratėliais. Tokie supjaustyti ir sudžiovinti kopūstlapiai labai tinka daržovių sriuboms virti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
audrone
2011-08-05 19:12
O KAIP PASIDARYT PAPRASTA OBUOLIU SURI
-
dJ MOMO
2009-12-24 16:43
PRITARIU IR AS GERAS RECEPTUKAS MANO MOCIUTĖ TOKIUS DARO LAAAAABAI SKANU KAM PATINKA KOPUSTAI
-
Elena
2009-12-24 16:42
Labai tinka viduriuojant
-
LIUX
2009-12-24 16:40
:super: LABAI SKANU SU ALUM ARBA DEGTINE LABAI TINKA :super: :super: :super: :-) :-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...