
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | lavašas |
200 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | majonezas |
50 gramų | ikrai (raudoni) |
2 vienetai | salotos (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lavašą tolygiai ištepti majonezu, pabarstyti pipirų, deti plėšytų salotos lapų. Tada sudėti lašišos gabaliukus, ikrus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį apvynioti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 minučių. Supjaustyti norimo dydžio griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su saulėgražomis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Farširuota lydeka
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Bandelės iš batono
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Žuvies tortas
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Šokoladinės braškės
-
Maltinukai drebučiuose
-
Bulviniai lizdeliai su silke
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
1 vienetas -
Lašiša, rūkyta,
200 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų -
Salotos, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lavašą tolygiai ištepti majonezu, pabarstyti pipirų, deti plėšytų salotos lapų. Tada sudėti lašišos gabaliukus, ikrus ir susukti vyniotinį. Vyniotinį apvynioti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 minučių. Supjaustyti norimo dydžio griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Birute
2014-03-03 19:30
Savaitgali isbandysim :)
-
Jolanta
2014-03-02 22:01
skanu,tik as dar zalumynu uzberiu(svogunu laisku,krapu) ir vietoj majonezo tepu suri(tepama)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...