Sumuštiniai "Laiveliai"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | paukštiena (malta (kalakutiena ar vištiena)) |
1 stiklinė | sezamas (sėklos) |
10 vienetų | sūris (plonai supjaustytas) |
1 vienetas | agurkų (ilgavaisis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 riekės | batonas (išmirkytas piene) |
1 vienetas | batonas (forminis) |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (ar kitos mėgstamos žolelės) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą paruošiam kaip kotletams, į faršą sudedame batoną (vietoj batono galima dėti varškę ar įtarkuoti žalią bulvę), įspaudžiame česnako skilteles, įmušam kiaušinį, suberiam prieskonius ir viską gerai suminkom. Iš paruošto faršo darome nedidelius rutuliukus, apvoliojame sezamo sėklose ir kepame ant įkaitinto aliejaus iš visų pusių kol gražiai apskrus. Nusausinam ant popierinio rankšluosčio.
2.
Iš plonai pjaustyto sūrio išpjaustome burias. Ant dantų krapštuko veriame sūrį ir įspaugiame į faršo rutuliuką.
3.
Forminio batono riekes supjaustome į 4 dalis, patepame šiek tiek sviestu, uždedame riekelę agurko, o ant viršaus įsmeigiame faršo rutuliuką su sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Skanios "Bačkutės"
- Kiaušinukai Kūčioms
- Ypatingieji kiaušinukai
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Įdaryta paprika
- Įdarytų paprikų užkandis
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Rūkyti lašiniai
- Helovyno užkandžiai
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Sumuštinis ant salotos lapo
- Vištienos sandvičiai
- Kiaušiniai - laiveliai
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Sumuštiniai "Laiveliai"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Paukštiena, malta (kalakutiena ar vištiena),
400 gramų -
Sezamas, sėklos,
1 stiklinė -
Sūris, plonai supjaustytas,
10 vienetų -
Agurkai, ilgavaisis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Batonas, išmirkytas piene,
2 riekės -
Batonas, forminis,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Sviestas
-
Čiobreliai, ar kitos mėgstamos žolelės,
1 arbatinis šaukštelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą paruošiam kaip kotletams, į faršą sudedame batoną (vietoj batono galima dėti varškę ar įtarkuoti žalią bulvę), įspaudžiame česnako skilteles, įmušam kiaušinį, suberiam prieskonius ir viską gerai suminkom. Iš paruošto faršo darome nedidelius rutuliukus, apvoliojame sezamo sėklose ir kepame ant įkaitinto aliejaus iš visų pusių kol gražiai apskrus. Nusausinam ant popierinio rankšluosčio.
Iš plonai pjaustyto sūrio išpjaustome burias. Ant dantų krapštuko veriame sūrį ir įspaugiame į faršo rutuliuką.
Forminio batono riekes supjaustome į 4 dalis, patepame šiek tiek sviestu, uždedame riekelę agurko, o ant viršaus įsmeigiame faršo rutuliuką su sūriu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai