
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | bananai |
12 vienetų | vynuogės (žalios, saldžiosios) |
3 vienetai | ananasų (griežinėliai) |
4 vienetai | abrikosų (be kauliukų) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | apelsinų sulčių |
3 valgomieji šaukštai | medus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Seniai besmegeniai
-
Silkė su daržovėmis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Dešriukai
-
Silkės užtepėlė
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Žuvis tešloje
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Vynuogės, žalios, saldžiosios,
12 vienetų -
Ananasai, griežinėliai,
3 vienetai -
Abrikosai, be kauliukų,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Citrinos, žievelė
-
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Apelsinų sultys
-
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį supilkite citrinos sultis, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite 2,5 cm storio gabaliukais. Ananaso gabaliukus supjaustykite ketvirčiais. Abrikosus ir obuolius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite kauliukus. Vynuoges nuvalykite, nuplaukite. Išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į citrinos sulčių mišinį ir palikite 30 minučių marinuotis. Vis apverskite.
Vaisius pakaitomis sumaukite ant iešmų, išteptų sviestu. Likusį marinatą supilkite į puodą, įpilkite apelsinų sulčių, įdėkite medaus ir virkite, kol sutirštės.
Vėrinukus sudėkite į aliuminio folijos indelius ir kepkite kepsninėje aptepdami padažu 3 minutes. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!