| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 vienetai | bananai |
| 12 vienetų | vynuogės (žalios, saldžiosios) |
| 3 vienetai | ananasų (griežinėliai) |
| 4 vienetai | abrikosų (be kauliukų) |
| šiek tiek | citrinos (sultys) |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | apelsinų sulčių |
| 3 valgomieji šaukštai | medus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltinukai drebučiuose
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Krekerių užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Olandiška silkė
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkių bokšteliai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Silkė su svogunais marinate
-
Šaltiena su vištiena
-
Valentino sumuštinukai
-
Sočioji užkandėlė su silke
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Vynuogės, žalios, saldžiosios,
12 vienetų -
Ananasai, griežinėliai,
3 vienetai -
Abrikosai, be kauliukų,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Citrinos, žievelė
-
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Apelsinų sultys
-
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį supilkite citrinos sultis, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite 2,5 cm storio gabaliukais. Ananaso gabaliukus supjaustykite ketvirčiais. Abrikosus ir obuolius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite kauliukus. Vynuoges nuvalykite, nuplaukite. Išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į citrinos sulčių mišinį ir palikite 30 minučių marinuotis. Vis apverskite.
Vaisius pakaitomis sumaukite ant iešmų, išteptų sviestu. Likusį marinatą supilkite į puodą, įpilkite apelsinų sulčių, įdėkite medaus ir virkite, kol sutirštės.
Vėrinukus sudėkite į aliuminio folijos indelius ir kepkite kepsninėje aptepdami padažu 3 minutes. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
