2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | bananai |
12 vienetų | vynuogės (žalios, saldžiosios) |
3 vienetai | ananasų (griežinėliai) |
4 vienetai | abrikosų (be kauliukų) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | apelsinų sulčių |
3 valgomieji šaukštai | medus |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena drebučiuose
- Grybai krepšeliuose
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Sūrio ir mėsos miksas
- Sūrių užkandelė
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Silkės ruletai
- Pikantiški krepšeliai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Maltinukai drebučiuose
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Šokoladinės braškės
- Japoniški suktinukai
- Sumuštinukai
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Įdaryta paprika
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Vynuogės, žalios, saldžiosios,
12 vienetų -
Ananasai, griežinėliai,
3 vienetai -
Abrikosai, be kauliukų,
4 vienetai - Citrinos, sultys
- Citrinos, žievelė
-
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Apelsinų sultys
-
Medus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį supilkite citrinos sultis, sudėkite nutarkuotą citrinos žievelę, suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite 2,5 cm storio gabaliukais. Ananaso gabaliukus supjaustykite ketvirčiais. Abrikosus ir obuolius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, išimkite kauliukus. Vynuoges nuvalykite, nuplaukite. Išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į citrinos sulčių mišinį ir palikite 30 minučių marinuotis. Vis apverskite.
Vaisius pakaitomis sumaukite ant iešmų, išteptų sviestu. Likusį marinatą supilkite į puodą, įpilkite apelsinų sulčių, įdėkite medaus ir virkite, kol sutirštės.
Vėrinukus sudėkite į aliuminio folijos indelius ir kepkite kepsninėje aptepdami padažu 3 minutes. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!