
Vėrinukai su lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
4 riekės | duona (balta, ) |
1 vienetas | agurkų |
16 vienetų | alyvuogių (be kaulų) |
70 gramų | lašiša (filė) |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Lašišos filė plonai supjaustykite. Agurką supjaustykite griežinėliais. Baltos forminės duonos gabalėlius perpjaukite į keturias dalis. Ant gautų riekelių užtepkite sviesto, uždėkite lašišos (kad padengtų visą duonos paviršių), uždėkite agurko riekelę ir ant viršaus alyvuogę. Gautą mažą sumuštinuką prismeikite mediniu smeigtuku. Vietoj agurko galite naudoti pomidorą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Mini sumuštinukai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Festivalio sumuštinis
-
Didysis iškylų sumuštinis
-
Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
-
Čiakas ir Redas
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Arvydo "Sveikuolių sumuštiniai"
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sumuštiniai "Liūtukai"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Sumuštinukai "Bitutės"
-
Lašišos sumuštinukai
Vėrinukai su lašiša
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, balta, ,
4 riekės -
Agurkai,
1 vienetas -
Alyvuogės, be kaulų,
16 vienetų -
Lašiša, filė,
70 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė plonai supjaustykite. Agurką supjaustykite griežinėliais. Baltos forminės duonos gabalėlius perpjaukite į keturias dalis. Ant gautų riekelių užtepkite sviesto, uždėkite lašišos (kad padengtų visą duonos paviršių), uždėkite agurko riekelę ir ant viršaus alyvuogę. Gautą mažą sumuštinuką prismeikite mediniu smeigtuku. Vietoj agurko galite naudoti pomidorą.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2016-09-20 19:28
Labai skanu
-
ugne
2014-05-16 18:50
niam niam =D
-
diana
2010-01-02 11:47
labai patiko labai skanus :-)
-
(anonimas)
2009-04-29 21:09
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...