
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | konservuoti žirneliai |
3 riekės | batonas (prancūziškas) |
80 gramų | feta sūrio |
6 vienetai | krevetės |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
2.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Tomo sumuštiniai
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Čiakas ir Redas
-
Sumuštiniai su mėlynėmis
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Pavasariška užtepėlė
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Mini sumuštinukai
-
Linksmasis sumuštinis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
-
Festivalio sumuštinis
-
Sumuštiniai su dešra
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti žirneliai,
150 gramų -
Batonas, prancūziškas,
3 riekės -
Feta sūris,
80 gramų -
Krevetės,
6 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
..))
2017-05-22 05:18
Ne negalima..))
-
Asta
2016-10-21 01:03
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...