Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 150 gramų | konservuoti žirneliai |
| 3 riekės | batonas (prancūziškas) |
| 80 gramų | feta sūrio |
| 6 vienetai | krevetės |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
2.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sumuštinukai su silke
-
Pavasariška užtepėlė
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Lašišos sumuštinukai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Sumuštinukai su lašiša ir citrina
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sumuštiniai "Liūtukai"
-
Vištienos sandvičiai
-
Sumuštinukai vaikučiams
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Labai skanūs sumuštiniai
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti žirneliai,
150 gramų -
Batonas, prancūziškas,
3 riekės -
Feta sūris,
80 gramų -
Krevetės,
6 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
..))
2017-05-22 05:18
Ne negalima..))
-
Asta
2016-10-21 01:03
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
