
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | žalioji citrina |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | lašiša (sūdyta, ar kita raudona žuvis) |
šiek tiek | duona (Bočių, raikyta) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ant duonos užtepama truputį sviesto ir dedama žuvis. (Šviežią žuvį galima iš vakaro pasūdyti ir palikti šaldytuve; per daug druskos nebus, nes raudona žuvis neįgeria daugiau druskos nei reikia - perteklius surymo tirpalu lieka nutekėjęs). Tada užspaudžiama laimo sulčių, užmalama pipirų ir gausiai papuošiama krapų šakelėmis. SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su silke
-
Vištienos sandvičiai
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Sumuštinukai
-
Sumuštiniai "Liūtukai"
-
Linksmasis sumuštinis
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Vaikiški pusryčiai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Lašišos sumuštinukai
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Didysis iškylų sumuštinis
-
Česnakiniai sumuštiniai
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Žalioji citrina
- Sviestas
- Lašiša, sūdyta, ar kita raudona žuvis
- Duona, Bočių, raikyta
- Krapai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant duonos užtepama truputį sviesto ir dedama žuvis. (Šviežią žuvį galima iš vakaro pasūdyti ir palikti šaldytuve; per daug druskos nebus, nes raudona žuvis neįgeria daugiau druskos nei reikia - perteklius surymo tirpalu lieka nutekėjęs). Tada užspaudžiama laimo sulčių, užmalama pipirų ir gausiai papuošiama krapų šakelėmis. SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Arvydas Z
2010-07-31 18:41
Pastaruoju metu dar įdedu žalių petražolių, mmmm... puikus priedas!!! :super:
-
Arvydas Z
2009-11-18 23:53
JAV nera skanios baltos duonos tik vatine kukuruzine. Lietuvoje ir Europoje yra puikaus skonios baltos duonos ir ragaisiu pasirinkimas, Tai tik padidina skoniu ivairove ir todel VALIO!
-
svetlana
2009-11-18 23:19
maniau, kad su balta duona skaniau, tačiau skonio reikalas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...