Supjaustytą nugarinę apkepti keptuvėje ir mėsą padėti valandai į šaldytuvą. Vieną nugarinės griežinuko pusę aptepti padažu, į vidurį dėti keletą svogūnų laiškų, susukti suktinuką ir perverti dantų krapštuku.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šventiniai nugarinės suktinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | jautiena (nugarinė, pjaustyta plonais griežinėliais) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | padažas (Hoisin) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Čiakas ir Redas
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Mini sumuštinukai
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Pavasariška užtepėlė
-
Sumuštiniai su lašiša ir poru
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Sumuštiniai su šprotais
-
Sumuštinukai
Šventiniai nugarinės suktinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė, pjaustyta plonais griežinėliais,
8 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Padažas, Hoisin,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytą nugarinę apkepti keptuvėje ir mėsą padėti valandai į šaldytuvą. Vieną nugarinės griežinuko pusę aptepti padažu, į vidurį dėti keletą svogūnų laiškų, susukti suktinuką ir perverti dantų krapštuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...