Supjaustytą nugarinę apkepti keptuvėje ir mėsą padėti valandai į šaldytuvą. Vieną nugarinės griežinuko pusę aptepti padažu, į vidurį dėti keletą svogūnų laiškų, susukti suktinuką ir perverti dantų krapštuku.
Skanaus!
Šventiniai nugarinės suktinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | jautiena (nugarinė, pjaustyta plonais griežinėliais) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | padažas (Hoisin) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo "Sveikuolių sumuštiniai"
- Vėrinukai
- Sumuštinukai su sūriu
- Didysis iškylų sumuštinis
- Sumuštinukai su lašiša ir citrina
- Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Česnakiniai sumuštiniai
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Sumuštiniai su lašiša ir poru
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Sumuštiniai su mėlynėmis
- Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sumuštinukai "Bitutės"
- Valentino sumuštinukai
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Sumuštiniai su lašiša
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
Šventiniai nugarinės suktinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, nugarinė, pjaustyta plonais griežinėliais,
8 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Padažas, Hoisin,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytą nugarinę apkepti keptuvėje ir mėsą padėti valandai į šaldytuvą. Vieną nugarinės griežinuko pusę aptepti padažu, į vidurį dėti keletą svogūnų laiškų, susukti suktinuką ir perverti dantų krapštuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...