Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
100 mililitrų | vanduo | |
60 gramų | miltai | |
2 valgomieji šaukštai | sviestas | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
150 gramų | šaltai rūkyta lašiša | |
150 gramų | varškės sūris (tepamas) | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | krapai | |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į puodą sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir maišant užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant įmušti po vieną kiaušinius. Mašyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temp.. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.
3.
Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis, majonezu ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų.
4.
Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pavasariška užtepėlė
- Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
- Sumuštinukai su silke
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Sumuštiniai su šprotais
- Labai skanūs sumuštiniai
- Vaikiški pusryčiai
- Sumuštinukai su tunu ir daržovėmis
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Sumuštinukai
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Sumuštiniai su mėlynėmis
- Mini sumuštinukai
- Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Skanūs sumuštiniai
- Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanduo,
100 mililitrų -
Miltai,
60 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šaltai rūkyta lašiša,
150 gramų -
Varškės sūris, tepamas,
150 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Krapai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir maišant užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant įmušti po vieną kiaušinius. Mašyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius.
Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temp.. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.
Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis, majonezu ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų.
Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...