
Valentino sumuštinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | duona | |
200 gramų | lašiša (sūdyta) | |
100 gramų | ikrai (lašišos) | |
80 gramų | želės cukrus „multi“ | |
180 gramų | sviestas | |
1 sauja | krapai (smulkinti) | |
3 vienetai | petražolės (šakelės) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
2.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
3.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
4.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Sumuštiniai su mėlynėmis
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Mini sumuštinukai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Sumuštinukai su lašiša ir citrina
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sumuštinukai "Bitutės"
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Sumuštiniai "Liūtukai"
-
Sumuštiniai su lašiša ir poru
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
-
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Vėrinukai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
Valentino sumuštinukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona,
1 vienetas -
Lašiša, sūdyta,
200 gramų -
Ikrai, lašišos,
100 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
80 gramų -
Sviestas,
180 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 sauja -
Petražolės, šakelės,
3 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Grietinėlė, 35%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...