
Valentino sumuštinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | duona | |
200 gramų | lašiša (sūdyta) | |
100 gramų | ikrai (lašišos) | |
80 gramų | želės cukrus „multi“ | |
180 gramų | sviestas | |
1 sauja | krapai (smulkinti) | |
3 vienetai | petražolės (šakelės) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
2.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
3.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
4.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini sumuštinukai
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Festivalio sumuštinis
-
Vėrinukai su lašiša
-
Didysis iškylų sumuštinis
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Vėrinukai
-
Sumuštiniai prie alaus
-
Skanūs sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Pavasariška užtepėlė
-
Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
-
Sotūs sumuštinukai "Žuvinukai"
-
Valentino sumuštinukai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Sumuštiniai su dešra
-
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
Valentino sumuštinukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona,
1 vienetas -
Lašiša, sūdyta,
200 gramų -
Ikrai, lašišos,
100 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
80 gramų -
Sviestas,
180 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 sauja -
Petražolės, šakelės,
3 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Grietinėlė, 35%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...