![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Valentino sumuštinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | duona | |
200 gramų | lašiša (sūdyta) | |
100 gramų | ikrai (lašišos) | |
80 gramų | želės cukrus „multi“ | |
180 gramų | sviestas | |
1 sauja | krapai (smulkinti) | |
3 vienetai | petražolės (šakelės) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
2.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
3.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
4.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sandvičiai
-
Vėrinukai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
-
Sumuštinukai "Bitutės"
-
Skanūs sumuštiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Sumuštiniai su mėlynėmis
-
Sumuštinukai su lašiša ir citrina
-
Sumuštiniai prie alaus
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Pavasariška užtepėlė
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
Valentino sumuštinukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona,
1 vienetas -
Lašiša, sūdyta,
200 gramų -
Ikrai, lašišos,
100 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
80 gramų -
Sviestas,
180 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 sauja -
Petražolės, šakelės,
3 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Grietinėlė, 35%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...