
Baklažanų suktinukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | baklažanai |
200 gramų | tepamo varškės sūrelio |
50 gramų | feta sūrio |
1 sauja | saulėje džiovinti pomidorai |
1 sauja | krapai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.
2.
Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.
3.
Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.
4.
Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.
5.
Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užtepėlė su krabais
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Bandelės iš batono
-
Kepenėlių tortas
-
Vištienos tortas
-
Mėsos duona
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Sultingas Kebabas
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Velykų belaukiant
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Baklažanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Tepamas varškės sūrelis,
200 gramų -
Feta sūris,
50 gramų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.
Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.
Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.
Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.
Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...