
Užkandis su unguriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | pomidorai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
75 gramai | ungurys (rūkytas) | |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (aštrus) | |
1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
1 valgomasis šaukštas | majonezas | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
2.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
3.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
4.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
5.
Papuošiame krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena drebučiuose
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vabaliukai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Vištienos sandvičiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Velykinis užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Sūrio lazdelės
-
Baklažanų suktinukai
Užkandis su unguriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ungurys, rūkytas,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
Papuošiame krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai