Užkandis su unguriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | pomidorai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
| 75 gramai | ungurys (rūkytas) | |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (aštrus) | |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas | |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | krapai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
2.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
3.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
4.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
5.
Papuošiame krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos morkytės
-
Suši
-
Valentino sumuštinukai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Faršo vyniotinis
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Lašišos sumuštinukai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Naminis lavašas
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Pingviniukai
-
Užtepėlė su krabais
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Helovyno užkandžiai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
Užkandis su unguriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ungurys, rūkytas,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
Papuošiame krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai