
Užkandis su unguriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | pomidorai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
75 gramai | ungurys (rūkytas) | |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (aštrus) | |
1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
1 valgomasis šaukštas | majonezas | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
2.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
3.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
4.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
5.
Papuošiame krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Lašišos sumuštinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Pitos su grybais
-
Avokadai su krevetėmis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Šaltiena su vištiena
-
Krekerių užkandėlė
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sultingas Kebabas
-
Avokado užtepėlė
-
Paprikų valtelės
-
Avokadas su varške
-
Padažas su avokadais
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Velykinės morkytės
-
Farširuota lydeka
Užkandis su unguriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ungurys, rūkytas,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
Papuošiame krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai