Užkandis su unguriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | pomidorai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
75 gramai | ungurys (rūkytas) | |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (aštrus) | |
1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
1 valgomasis šaukštas | majonezas | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
2.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
3.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
4.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
5.
Papuošiame krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykų belaukiant
- Braškės šokolade
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Virtas vyniotinis
- Vėrinukai
- Migdolinės pelytės
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
- Velykinis užkandis
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Pusryčių užkandėlė
- Kiaušinukai Kūčioms
- Šokoladinės braškės
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Kepenelių vyniotinis
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Užkandis su unguriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ungurys, rūkytas,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
Papuošiame krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai