Šaltiena greitpuodyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | kiaulės kojos |
| 1 vienetas | kiaulienos karka |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoninės žolelės |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sudėti kiaulieną į greitpuodį. Įpilti vandens, kad puodo trečdalis laisvas liktų. Virti pagal jo darbinę instrukciją apie 45 minutes. Po to palikti pastovėti dar apie 2 valandas.
2.
Atidarius paragauti skonį, ir jei ko trūkta, dar pridėti. Aš dar vandens kiek įpilu ir paverdu apie 5 minutes, jau paprastai - gaunasi ne tokia tiršta šaltiena ir skaidresnė.
3.
Mėsą atskirti nuo kaulų, sudėti į dubenis ir užpilti sultiniu, atšaldyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltinukai drebučiuose
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Krekerių užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Olandiška silkė
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkių bokšteliai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Silkė su svogunais marinate
-
Šaltiena su vištiena
-
Valentino sumuštinukai
-
Sočioji užkandėlė su silke
Šaltiena greitpuodyje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulės kojos,
4 vienetai -
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoninės žolelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Sudėti kiaulieną į greitpuodį. Įpilti vandens, kad puodo trečdalis laisvas liktų. Virti pagal jo darbinę instrukciją apie 45 minutes. Po to palikti pastovėti dar apie 2 valandas.
Atidarius paragauti skonį, ir jei ko trūkta, dar pridėti. Aš dar vandens kiek įpilu ir paverdu apie 5 minutes, jau paprastai - gaunasi ne tokia tiršta šaltiena ir skaidresnė.
Mėsą atskirti nuo kaulų, sudėti į dubenis ir užpilti sultiniu, atšaldyti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
