
Plikyti pyragaičiai su lašiša
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
16 vienetų | plikyti sausainiai |
200 gramų | šaltai rūkyta lašiša |
1 pundelis | krapai |
200 gramų | kreminės varškės |
1.5 valgomojo šaukšto | krienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kreminę varškę sumaišykite su krienais.
2.
Nupjaukite plikytų pyragaičių viršūnėles, įdarykite paruoštu kremu, pagardinkite lašišos gabalėlius, dėkite po krapo šakelę, uždenkite kepurėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Japoniški suktinukai
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Greitai užraugti agurkai
-
Silkė su persikais
-
Silkės užkandėlė
-
Žiemos skanumynas
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Mėsos duona
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Įdaryta paprika
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Pitos su grybais
-
Lietuviški "sushiai"
Plikyti pyragaičiai su lašiša
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Plikyti sausainiai,
16 vienetų -
Šaltai rūkyta lašiša,
200 gramų -
Krapai,
1 pundelis -
Kreminė varškė,
200 gramų -
Krienai,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kreminę varškę sumaišykite su krienais.
Nupjaukite plikytų pyragaičių viršūnėles, įdarykite paruoštu kremu, pagardinkite lašišos gabalėlius, dėkite po krapo šakelę, uždenkite kepurėle.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Aš
2019-02-19 22:17
Juk yra pirkti jų ir ne saldžių
-
Jovita
2018-08-12 18:48
Labai geras ir idomus uzkandis ant stalo ir graziai atrodo ir skanu
-
Audre
2018-08-12 15:35
Nezinau koksai skonis ten gaunasi su saldziais sausainiais?
-
Neringa
2017-09-24 05:17
Puiki idėa
-
Laima
2016-05-12 13:48
Labai skanu!
-
Jonas
2015-10-14 13:13
Skaniai atrodo bet ar skanu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...