Mėsos duona
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | kiauliena |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 riekės | duona (juoda) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 gramų | sūris (kietasis) |
| šiek tiek | krapai |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | pienas |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.
2.
Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.
3.
Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
4.
Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Paprikų laiveliai
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kalakutienos maltiniai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Jautienos kotletai
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Suadytas karbonadas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sotieji zrazai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Šutinta stirniena
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Mėsos duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Duona, juoda,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, kietasis,
100 gramų - Krapai
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas - Pienas
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.
Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.
Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
