Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | silkė (ZIGMO Klasikinė silkių filė ) | |
100 gramų | baravykai ( džiovinti) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
200 gramų | kelmučiai (marinuoti) | |
Padažui: | ||
50 gramų | petražolės | |
50 gramų | laiškiniai česnakai | |
100 | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočioji užkandėlė su silke
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Įdarytų paprikų užkandis
- Pusryčių užkandėlė
- Vištienos tortas
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Suši
- Žėlė apelsino žievėje
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Seniai besmegeniai
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Tortilijų tortukas su tunu
- Pomidorų užkandėlė
- Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
- Šokoladinės braškės
- Žuvies tortas
- Pikantiški krepšeliai
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, ZIGMO Klasikinė silkių filė ,
400 gramų -
Baravykai, džiovinti,
100 gramų - Druska
- Pipirai
-
Kelmučiai, marinuoti,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės,
50 gramų -
Laiškiniai česnakai,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...