Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | silkė (ZIGMO Klasikinė silkių filė ) | |
100 gramų | baravykai ( džiovinti) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
200 gramų | kelmučiai (marinuoti) | |
Padažui: | ||
50 gramų | petražolės | |
50 gramų | laiškiniai česnakai | |
100 | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena drebučiuose
- Grybai krepšeliuose
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Sūrio ir mėsos miksas
- Sūrių užkandelė
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Silkės ruletai
- Pikantiški krepšeliai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Maltinukai drebučiuose
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Šokoladinės braškės
- Japoniški suktinukai
- Sumuštinukai
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Įdaryta paprika
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, ZIGMO Klasikinė silkių filė ,
400 gramų -
Baravykai, džiovinti,
100 gramų - Druska
- Pipirai
-
Kelmučiai, marinuoti,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės,
50 gramų -
Laiškiniai česnakai,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...