![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo klasikinė silkės filė |
100 gramų | pupelės (baltos mini) |
100 gramų | pupelės (raudonos) |
50 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
30 gramų | kviečiai (daiginti) |
20 gramų | laiškiniai česnakai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išverdamos baltosios ir raudonosios pupelės atskiruose induose, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daiga, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės sudedamos gražiai apskritimu į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Tinka patiekalą patiekti su keptos virtos bulvės su lupena.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Dešriukai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
400 gramų -
Pupelės, baltos mini,
100 gramų -
Pupelės, raudonos,
100 gramų -
Šparaginės pupelės,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
-
Kviečiai, daiginti,
30 gramų -
Laiškiniai česnakai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos baltosios ir raudonosios pupelės atskiruose induose, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daiga, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės sudedamos gražiai apskritimu į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Tinka patiekalą patiekti su keptos virtos bulvės su lupena.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...