Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.

Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės | juodos duonos |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | ridikėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Užkanda "Braškės"
-
Silkė su salotomis
-
Mėsos duona
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Saldus užkandis
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Sūrių užkandelė
-
Suši
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Pusryčių užkandėlė
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Juoda duona ,
3 riekės -
Sviestas,
30 gramų -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...