Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.

Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės | juodos duonos |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | ridikėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani užkandėlė
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Silkė su persikais
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Vorų užkandėlė
-
Braškės šokolade
-
Silkės užkandėlė
-
Vištienos tortas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Baltoji trobelė
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Pingviniukai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Džiovinti kopūstai
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Juoda duona ,
3 riekės -
Sviestas,
30 gramų -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...