Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.

Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės | juodos duonos |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | ridikėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvis tešloje
-
Velykinis užkandis
-
Pingviniukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Maltinukai drebučiuose
-
Kepenėlių tortas
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Krekerių užkandėlė
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Sūrio lazdelės
-
Įdaryti pomidorai
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Juoda duona ,
3 riekės -
Sviestas,
30 gramų -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...