
Silkė su persikais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | silkė |
1 žiupsnelis | druska |
100 mililitrų | aliejaus |
1 žiupsnelis | cinamonas |
150 gramų | morkos |
500 gramų | svogūnai |
150 gramų | persikai (džiovinti) |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį.
2.
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus troškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, cinamoną, padažą ir troškinti dar kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti, kol atvės ir užpilti ant smulkiais gabalėliais supjaustytos silkės. Ir vėl viską gerai išmaišome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinės morkytės
-
Vorų užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Virtas vyniotinis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Avokado užtepėlė
-
Velykų belaukiant
-
Žvynabudės muštiniai
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Šventinis kelmas
-
Žuvies tortas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su salotomis
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
Silkė su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
100 mililitrų -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Morkos,
150 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Persikai, džiovinti,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis - Citrinos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį.
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus troškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, cinamoną, padažą ir troškinti dar kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti, kol atvės ir užpilti ant smulkiais gabalėliais supjaustytos silkės. Ir vėl viską gerai išmaišome.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...