
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | vištienos faršas |
2 vienetai | žaliosios paprikos (didelės) |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | krakmolas |
50 mililitrų | sauso balto vyno |
5 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | medus (tirštas) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, druskos ir pipirų, krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.
2.
Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį atsargiai keliant suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Sūrio rutuliukai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Suši
-
Silkė su daržovėmis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Japoniški suktinukai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Įdaryti pomidorai
-
Lašišos rafaelo
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Kumpio suktinukai
-
Šaltiena su vištiena
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Įdaryti vištiena pomidorai
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos faršas,
700 gramų -
Žalioji paprika, didelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
50 gramų -
Sausas baltasis vynas,
50 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Medus, tirštas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 skiltelės - Pipirai
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, druskos ir pipirų, krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.
Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį atsargiai keliant suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...