
Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 litrai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Džiovinti kopūstai
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Sūrių užkandelė
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Spalvingi iešmeliai
-
Daržovės drebučiuose
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Užkanda "Braškės"
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Grybų užtepelė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...