
Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 litrai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kepenėlių tortas
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Džiovinti kopūstai
-
Sumuštinukai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Lašišos rafaelo
-
Skani užkandėlė
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...