
Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 litrai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Boružėlės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Olandiška silkė
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Maltinukai drebučiuose
-
Sūrių užkandelė
-
Užkanda "Braškės"
-
Silkė su saulėgražomis
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Lašišos sumuštinukai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Silkės užkandėlė
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Skani užkandėlė
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...