Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 6 litrai | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | kmynai |
| 2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Mėsos duona
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Krekerių užkandėlė
-
Duonos "suši"
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkės užkandelė
-
Žuvis tešloje
-
Įdaryti obuoliai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Skanūs sumuštiniai
-
Silkės ruletai
-
Vaisių užkandis "Povas"
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
