
Bulviniai lizdeliai su silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
350 gramų | bulvių | |
200 gramų | silkė (aliejuje) | |
2 vienetai | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
50 gramų | sviestas (tirpintas) | |
1 vienetas | pomidorai | |
1 pundelis | svogūnų laiškai | |
6 valgomieji šaukštai | grietinė | |
2 valgomieji šaukštai | grietinė | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves sutarkuoti per burokine tarką, skysčio perteklių nupilti. Įtarkuoti svogūną, įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų, supilti tirpintą sviestą ir gerai viską išmaišyti.
2.
Keksiukų formą ištepti sviestu. Į formeles sudėti maždaug po 1,5 valgomojo šaukšto paruoštos masės ir kepti įkaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 25 minutes. Į kiekvieną lizdelį dėti po šaukštelį grietinės, pjaustytų pomidorų, svogūnų, gabalėliais pjaustytos silkės bei viską papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvis tešloje
-
Velykinis užkandis
-
Pingviniukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Maltinukai drebučiuose
-
Kepenėlių tortas
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Krekerių užkandėlė
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Sūrio lazdelės
-
Įdaryti pomidorai
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
Bulviniai lizdeliai su silke
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
350 gramų -
Silkė, aliejuje,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
50 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuoti per burokine tarką, skysčio perteklių nupilti. Įtarkuoti svogūną, įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų, supilti tirpintą sviestą ir gerai viską išmaišyti.
Keksiukų formą ištepti sviestu. Į formeles sudėti maždaug po 1,5 valgomojo šaukšto paruoštos masės ir kepti įkaitintoje iki 180°C orkaitėje apie 25 minutes. Į kiekvieną lizdelį dėti po šaukštelį grietinės, pjaustytų pomidorų, svogūnų, gabalėliais pjaustytos silkės bei viską papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...