
Sočioji užkandėlė su silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | bulvių ( didelės) |
1 vienetas | obuoliai (smulkiai tarkuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
2 vienetai | silkė (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
2.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
3.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Įdaryti agurkai
-
Silkė su morkomis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Pusryčių užkandėlė
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Žvynabudės muštiniai
-
Silkių bokšteliai
-
Krekerių užkandėlė
-
Baltoji trobelė
Sočioji užkandėlė su silke
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Obuoliai, smulkiai tarkuoti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Silkė, filė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...