Kepenelių vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 500 gramų | kepenėlės (vištų) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
| 125 gramai | sviestas |
| 100 gramų | sūris (lydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
2.
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
3.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
4.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
5.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
6.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Piciukai
-
Silkės užtepėlė
-
Avokadas su varške
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Greitai užraugti agurkai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šaltiena su vištiena
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Silkė burokėlių patale
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Gardžios duonos lazdelės
Kepenelių vyniotinis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, vištų,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
125 gramai -
Sūris, lydytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kristina
2015-03-23 08:46
Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.
-
Monika
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
