
Kepenelių vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | kepenėlės (vištų) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
125 gramai | sviestas |
100 gramų | sūris (lydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
2.
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
3.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
4.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
5.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
6.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Pikantiški krepšeliai
-
Žuvis tešloje
-
Lašišos rafaelo
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Sūrių užkandelė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Vėrinukai
-
Baltoji trobelė
-
Silkė su persikais
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Įdaryti avokadai
-
Džiovinti kopūstai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Grybukai po sniegu
Kepenelių vyniotinis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, vištų,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
125 gramai -
Sūris, lydytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kristina
2015-03-23 08:46
Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.
-
Monika
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...