Šventinė silkė su razinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | silkė (filė) |
| 2 galvos | svogūnai |
| 1 stiklinė | razinos |
| 1 žiupsnelis | cinamonas |
| 2 lašai | sultys (citrinų) |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Silkė su persikais
-
Pikantiškos morkytės
-
Lašišos sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Grybukai po sniegu
-
Vištienos sandvičiai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Duonos "suši"
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Farširuota lydeka
-
Pitos su grybais
-
Braškės šokolade
-
Džiovinti kopūstai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Persikai įdarytį triušiena
Šventinė silkė su razinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Razinos,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Sultys, citrinų,
2 lašai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
Patiekti su kepinta balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Virgina
2018-11-11 07:54
Labai skanu
-
EMILIJA
2016-12-25 12:49
LABAI SKANU!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
