
Šventinė silkė su razinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | silkė (filė) |
2 galvos | svogūnai |
1 stiklinė | razinos |
1 žiupsnelis | cinamonas |
2 lašai | sultys (citrinų) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Šaltiena
-
Vėrinukai su lašiša
-
Lašišos sumuštinukai
-
Vorų užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Silkės ruletai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Užkanda "Braškės"
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vytintos dešros
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkės su citrina
Šventinė silkė su razinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Razinos,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Sultys, citrinų,
2 lašai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
Patiekti su kepinta balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Virgina
2018-11-11 07:54
Labai skanu
-
EMILIJA
2016-12-25 12:49
LABAI SKANU!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...