Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Silkė su morkomis
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Boružėlės
-
Daržovės drebučiuose
-
Velykų belaukiant
-
Krekerių užkandėlė
-
Žiemos skanumynas
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Olgos šventinė silkutė
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Skanios "Bačkutės"
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Japoniški suktinukai
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...