Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Grybukai po sniegu
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Silkė su daržovėmis
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Olandiška silkė
-
Silkė su saulėgražomis
-
Paprikų valtelės
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...