Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vėrinukai su kumpiu
- Skanios "Bačkutės"
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Vegetariškas sumuštinis
- Braškės šokolade
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Žuvies tortas
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Duonos "suši"
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Kiaušinukai Kūčioms
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Pavasarinis silkės užkandis
- Baltoji trobelė
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Vytintos stintos
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...