Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1 pakelis | tešlos krepšeliai |
| 100 gramų | sūdyti baravykai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadas su varške
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Naminis varškės sūris
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Pingviniukai
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Lašišos sumuštinukai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Krekerių užkandėlė
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Velykinis užkandis
-
Seniai besmegeniai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Silkė su svogunais marinate
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
