Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!

Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio rutuliukai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Sumuštinukai su silke
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Silkė su svogūniukais
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Pikantiški krepšeliai
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...