500 gramų | žuvis (filė) |
3 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | bandelės (sudžiuvusi) |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras (žalia dalis) |
2 vienetai | pomidorai |
23 gramai | želatina |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | burokėliai (raudonasis, šviežios sultis) |
3 vienetai | kvapieji pipirai (žirneliai) |
3 vienetai | pipirai (kartieji, žirneliai) |
šiek tiek | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Boružėlės
- Helovyno voriukai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Šventinė silkė su razinomis
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Karališkos krevetės paprastai
- Vabaliukai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Vėrinukai su lašiša
- Daržovės drebučiuose
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Užtepėlės su duonelėmis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Paprikų valtelės
- Japoniški suktinukai
- Vytintos dešros
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Šventinis kelmas
- Šokoladinės vynuogės
- Žėlė apelsino žievėje
Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Bandelės, sudžiuvusi,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras, žalia dalis,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Želatina,
23 gramai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai, raudonasis, šviežios sultis,
1 valgomasis šaukštas -
Kvapieji pipirai, žirneliai,
3 vienetai -
Pipirai, kartieji, žirneliai,
3 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Du didelius svogūnus, petražolę, morką, salierą užpilti 3 stiklinėmis vandens, suberti kvapniuosius pipirus ir užvirinti.
Bandelę pamirkyti piene.
Filė nuplauti ir kartu su išsunkta bandele bei žaliais svogūnais sumalti mėsmale.
Vieno kiaušinio trynį ištrinti su sviestu, supilti į žuvies masę, paskaninti, kruopščiai išmaišyti. Po to supilti išplaktus baltymus, burokėlių sultis ir vėl išmaišyti.
Lininį rankšluostėlį patepti sviestu, ant jo padėti suformuotą žuvies masę, stipriai suvynioti, galus surišti medvilnine virvute. Vyniotinį įdėti į verdantį vandenį su daržovėmis, pasūdyti, įberti truputį cukraus ir virti 1 val. Likusius kiaušinius kietai išvirti, nulupti, supjaustyti.
Ataušintą vyniotinį išimti iš nuoviro, supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, sudėti į pusdubenį, papuošti kiaušinių skiltelėmis, pomidorų bei porų gabalais. Nuovirą perkošti, išmaišyti su želatina, užvirinti.
Kai atauš, užpilti vyniotinį ir įdėti į šaldytuvą, kad drebučiai sustingtų.
Patiekti su krienais arba majonezo padažu.
Komentarai