Bananus nulupti, perpjauti pusiau ir tirpintu šokoladu išlieti "vaiduokliškus" veidukus. Mandarinus nulupti, o kiekvieno mandarino viduryje įkišti ploną saliero pagaliuką, jog atrodytų lyg maži moliūgėliai.
Skanu, gražu ir labai paprasta ;)
Helovyno užkandžiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | bananai |
200 gramų | šokoladas (tirpintas) |
1 kilogramas | mandarinai |
1 vienetas | salierai (stiebai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena drebučiuose
- Grybai krepšeliuose
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Sūrio ir mėsos miksas
- Sūrių užkandelė
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Silkės ruletai
- Pikantiški krepšeliai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Maltinukai drebučiuose
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Šokoladinės braškės
- Japoniški suktinukai
- Sumuštinukai
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Įdaryta paprika
Helovyno užkandžiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bananai,
1 kilogramas -
Šokoladas, tirpintas,
200 gramų -
Mandarinai,
1 kilogramas -
Salierai, stiebai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus nulupti, perpjauti pusiau ir tirpintu šokoladu išlieti "vaiduokliškus" veidukus. Mandarinus nulupti, o kiekvieno mandarino viduryje įkišti ploną saliero pagaliuką, jog atrodytų lyg maži moliūgėliai.
Skanu, gražu ir labai paprasta ;)
Reklama:
Komentarai (8)
-
akvile aukstuolyte
2016-10-31 12:15
fainai.
-
Inkognito
2014-11-09 12:53
NEGALIMA bananu palikinet nuluptu !
Nes ten kur jie pajuodave buna veisiasi kirmeles.... Ir galit pakaitint ta vieta jos bega :)
-
sdarova
2014-10-26 13:48
karocia nu nereliai ka
-
???
2013-10-30 21:02
Tikrai kad paprasta
-
???
2013-10-30 21:01
Hmmm
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...