Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.

Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
4 lapai | duona („Macai“ ) | |
200 gramų | agurkų | |
100 gramų | salotos ( (garbanotos)) | |
200 gramų | agurkų | |
8 vienetai | pomidorai (vynuoginiai) | |
100 gramų | salotos („Wakame“ ) | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
Špinatų majonezui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
100 gramų | saulėgrąžų aliejus | |
10 gramų | vyno actas (balto) | |
50 gramų | špinatai ( lapai) | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Seniai besmegeniai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kepenėlių tortas
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Silkės užkandėlė
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Liežuvio užkandėlė
-
Kumpio suktinukai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Sūri širdelė
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
400 gramų -
Duona, „Macai“ ,
4 lapai -
Agurkai,
200 gramų -
Salotos, (garbanotos),
100 gramų -
Agurkai,
200 gramų -
Pomidorai, vynuoginiai,
8 vienetai -
Salotos, „Wakame“ ,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 gramų -
Vyno actas, balto,
10 gramų -
Špinatai, lapai,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...