Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
4 lapai | duona („Macai“ ) | |
200 gramų | agurkų | |
100 gramų | salotos ( (garbanotos)) | |
200 gramų | agurkų | |
8 vienetai | pomidorai (vynuoginiai) | |
100 gramų | salotos („Wakame“ ) | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
Špinatų majonezui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
100 gramų | saulėgrąžų aliejus | |
10 gramų | vyno actas (balto) | |
50 gramų | špinatai ( lapai) | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė burokėlių patale
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Įdaryti kiaušiniai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Sumuštinis ant salotos lapo
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Silkės pataluos vyniotinis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Kaimiška rūkyta dešra
- Kamuoliukai su slyvomis
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
400 gramų -
Duona, „Macai“ ,
4 lapai -
Agurkai,
200 gramų -
Salotos, (garbanotos),
100 gramų -
Agurkai,
200 gramų -
Pomidorai, vynuoginiai,
8 vienetai -
Salotos, „Wakame“ ,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 gramų -
Vyno actas, balto,
10 gramų -
Špinatai, lapai,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...