
Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | silkė |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | acto |
1.5 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Boružėlės
-
Ikrų užkandėlė
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Šaltiena
-
Užtepėlė su krabais
-
Vištiena drebučiuose
-
Salotos ananase
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Galva
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Pikantiški krepšeliai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Įdaryti avokadai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai