
Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | silkė |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | acto |
1.5 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Seniai besmegeniai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sūri širdelė
-
Užkanda "Braškės"
-
Greitai užraugti agurkai
-
Šventinis kelmas
-
Lašišos bokšteliai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Pitos su grybais
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pusryčių užkandėlė
-
Braškės šokolade
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Faršo vyniotinis
-
Sūrių užkandelė
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai