Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | silkė |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | acto |
1.5 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Užtepėlė su tunu
- Sultingas Kebabas
- Silkės ruletai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Užkandis su silke stiklinėje
- Sūrio lazdelės
- Duonos "suši"
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Sūrio rutuliukai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Užtepėlės su duonelėmis
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai