Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 4 vienetai | silkė |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 0.5 stiklinės | acto |
| 1.5 stiklinės | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Pitos su grybais
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Pingviniukai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Silkė su persikais
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Dešriukai
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai