Silkių užkandėlė su kiviais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 vienetai | silkių filė ((juostelės)) |
| 2 vienetai | kiviai |
| 1 vienetas | svogūnai (ar porai) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkių filė juosteles pjaustyti gabaliukais ir dėti į lėkštę.
2.
Svogūnus smulkinti kuo smulkiau, galima ir porus, kam kas labiau tinka. Kivius nulupti ir smulkinti gabaliukais. Uždėti majonezą, maišyti.
3.
Lėkštės vienoje pusėje guldyti silkės gabaliukus, šalia - paruoštą kivių ir svogūnų mišinuką. Skanauti su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Vėrinukai su lašiša
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Japoniški suktinukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kepenelių vyniotinis
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Baltoji trobelė
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkė su saulėgražomis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Rūkytas lynas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Silkių užkandėlė su kiviais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Silkių filė, (juostelės),
4 vienetai -
Kiviai,
2 vienetai -
Svogūnai, ar porai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkių filė juosteles pjaustyti gabaliukais ir dėti į lėkštę.
Svogūnus smulkinti kuo smulkiau, galima ir porus, kam kas labiau tinka. Kivius nulupti ir smulkinti gabaliukais. Uždėti majonezą, maišyti.
Lėkštės vienoje pusėje guldyti silkės gabaliukus, šalia - paruoštą kivių ir svogūnų mišinuką. Skanauti su duona.
Reklama:
Komentarai (3)
-
evaldas
2015-05-15 11:04
labai skanus receptai:)
-
evaldas
2015-05-15 11:03
labai skanus receptai :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
