
Vištiena drebučiuose
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | vištiena ( (virta)) |
šiek tiek | paprika ( (virta)) |
šiek tiek | žirneliai ( (konservuoti) ) |
šiek tiek | petražolės ( (šviežios)) |
šiek tiek | morkos ( (virta) ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
2.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškės šokolade
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Saldus užkandis
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Grybukai po sniegu
-
Užtepėlė su tunu
-
Silkė su persikais
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Grybų užtepelė
-
Olgos šventinė silkutė
-
Pomidorų užkandėlė
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
Vištiena drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Vištiena, (virta)
- Paprika, (virta)
- Žirneliai, (konservuoti)
- Petražolės, (šviežios)
- Morkos, (virta)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...