
Vištiena drebučiuose
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | vištiena ( (virta)) |
šiek tiek | paprika ( (virta)) |
šiek tiek | žirneliai ( (konservuoti) ) |
šiek tiek | petražolės ( (šviežios)) |
šiek tiek | morkos ( (virta) ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
2.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškės šokolade
-
Įdaryta paprika
-
Šaltiena su vištiena
-
Pusryčių užkandėlė
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Vištienos tortas
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Skanūs sumuštiniai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Duonos "suši"
-
Lietuviški "sushiai"
Vištiena drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Vištiena, (virta)
- Paprika, (virta)
- Žirneliai, (konservuoti)
- Petražolės, (šviežios)
- Morkos, (virta)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...