
Vištiena drebučiuose
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | vištiena ( (virta)) |
šiek tiek | paprika ( (virta)) |
šiek tiek | žirneliai ( (konservuoti) ) |
šiek tiek | petražolės ( (šviežios)) |
šiek tiek | morkos ( (virta) ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
2.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Virtas vyniotinis
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Baltoji trobelė
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Paprikų valtelės
-
Bandelės iš batono
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Naminis varškės sūris
-
Šokoladinės braškės
-
Dešriukai
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
Vištiena drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Vištiena, (virta)
- Paprika, (virta)
- Žirneliai, (konservuoti)
- Petražolės, (šviežios)
- Morkos, (virta)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...