Dubenyje sumaišome varškės sūrį, maltas krabų lazdeles, grietinę ir česnakinę druską. Iš masės formuojame rutuliukus ir apvoliojame juos sumaltuose graikiškuose riešutuose.
"Gniūžtes" išdėliojame ant lėkštės, susmaigstome dantų krapštukais. Atskirai indelyje galime patiekti kečupo ir krienų padažą.

Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
225 gramai | grietinė |
225 gramai | varškės sūris (minkštas) |
270 gramų | krabų lazdelės (maltos) |
šiek tiek | druska (česnakinė) |
100 gramų | graikiniai riešutai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Migdolinės pelytės
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Suši
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Avokado užtepėlė
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Užtepėlė su tunu
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
225 gramai -
Varškės sūris, minkštas,
225 gramai -
Krabų lazdelės, maltos,
270 gramų - Druska, česnakinė
-
Graikiniai riešutai, malti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišome varškės sūrį, maltas krabų lazdeles, grietinę ir česnakinę druską. Iš masės formuojame rutuliukus ir apvoliojame juos sumaltuose graikiškuose riešutuose.
"Gniūžtes" išdėliojame ant lėkštės, susmaigstome dantų krapštukais. Atskirai indelyje galime patiekti kečupo ir krienų padažą.
Reklama:
Komentarai (2)
-
I am a beautiful person who was in my
2015-03-25 20:48
I am a beautiful person who was in the morning and I will be in the
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...