
Silkės užkandėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Užtepimui: | ||
300 gramų | silkių filė | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
200 gramų | majonezas | |
Tešlai: | ||
1 stiklinė | miltai | |
1 stiklinė | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
4.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
5.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
6.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Dešriukai
-
Silkė su daržovėmis
-
Valentino sumuštinukai
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Braškės šokolade
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Sumuštinukai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Kepenelių vyniotinis
Silkės užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkių filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...