Silkės užkandėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| Užtepimui: | ||
| 300 gramų | silkių filė | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
| 200 gramų | majonezas | |
| Tešlai: | ||
| 1 stiklinė | miltai | |
| 1 stiklinė | vanduo | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
4.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
5.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
6.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Vištiena drebučiuose
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Japoniški suktinukai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Grybai krepšeliuose
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Helovyno užkandžiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Vėrinukai su lašiša
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Pikantiški krepšeliai
-
Valentino sumuštinukai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Silkės užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkių filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
