Japoniški suktinukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 vienetai | ryžių lapų |
| 1 gabalas | vištiena |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 sauja | špinatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžių lapus po vieną mirkyti vandenyje, kol suminkštės.
2.
Lapą dėti ant rankšluostėlio į vidurį dėti pjaustytą vištieną, papriką, špinatus.
3.
Susukti.
4.
Tiekti su saldžiarūgščiu čili padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Vištiena drebučiuose
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Japoniški suktinukai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Grybai krepšeliuose
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Helovyno užkandžiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Vėrinukai su lašiša
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Pikantiški krepšeliai
-
Valentino sumuštinukai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Japoniški suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžių lapai,
4 vienetai -
Vištiena,
1 gabalas -
Paprika,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžių lapus po vieną mirkyti vandenyje, kol suminkštės.
Lapą dėti ant rankšluostėlio į vidurį dėti pjaustytą vištieną, papriką, špinatus.
Susukti.
Tiekti su saldžiarūgščiu čili padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
